miércoles, 1 de julio de 2015

Faula de Gaza



Els ullets de mussol feliç foren prou eloqüents com perquè l’estómac de la Dama Blanca sabés que era el moment d’ordenar al vaixell que anava a Gaza que tornés al port de Barcelona.
Sens dubte l’atac del Llop Negre havia estat més contundent fins i tot del que ella mateixa comptava. Era el moment de tornar a casa.






La nau començà el gir lentament; tic, tac, tic, tac. El temps començava a correr en contra del Llop Negre.
El Rei Blanc, conmogut per la desgràcia d'ella, públicament la demanava i des del mateix port d'arribada esperava pacient; tic, tac, tic, tac.
La Dama Blanca no l’estimava, era cert, però el seu futur no dependria de la voluntat reial; sinó d’aquells ullals ensangonats que, de ben cert, lluirien des de qualsevol riba i a la lluna plena, assetjan-la en el camí de tornada.









Pasaren uns dies, el Llop Negre bramava amb ràbia, encara tenia el palpitant i viu menjar a la boca pero no podia pas entregar-lo a les princeses eixorques de la manada, engelosides de la Dama Blanca, i mantenia els ulls clavats a l’horitzó, per on el vaixell ja s’albirava.
Ara el Llop Negre s’adonava que no havia atacat per cobdícia sinó per ressentiment, i que havia caigut en el parany que el menyspreu d'ella havia teixit durant tant de temps.
La presa desitjava la clemència d'esdevenir apat de les famolenques princeses; però la negra bèstia no afluixava i encara l’escanyava més fort en distingir la Dama Blanca.








Els ulls d’ella es giren freds cap al Llop Negre i l’interroguen.
- Era això el que volies ?
- No es tractava del que jo volgués, fa ell.
- Doncs, si es tracta del que vull jo, del que portes a la boca, dona-me’n el cap... i en voldré també les ales !! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario